MónTerrassa
Obre al carrer de Galileu la peixateria Cal Tonyina
  • CA

Aquest dijous dia 18 de març s’inaugura Cal Tonyina, una “peixateria del segle XXI”. Al centre de Terrassa i un eix d’importància comercial com el carrer de Galileu. Obre les portes per presentar el nou concepte de peixateria. Adaptada als temps actuals, sense ganivets, sense gel, sense escames, sense esperes i on s’hi pot trobar una amplíssima gamma de propostes. Per a tots els paladars i totes les butxaques.

Cal Tonyina se situa en el mercat dels establiments de proximitat. Sense perdre els orígens de les arts de la pesca i mirant cap al futur, ofereix als seus clients descobrir noves receptes i noves maneres de gaudir del peix sense haver de fer cues. Amb la tonyina com a producte estrella, fa una proposta adaptada a totes les butxaques i a tots als paladars.

A les 11.30 del matí, en Jordi Ballart, Alcalde de Terrassa, i Núria Marin, 2a Tinenta d’Alcalde de l’àrea de Promoció econòmica i Projecció de la Ciutat, aniran a conèixer la botiga, a la cantonada del carrer Galileu amb Dr. Ullés (C/Galileu, 189).

Cal Tonyina té un horari comercial de dilluns a dissabte de 10 del matí a 14.30 i de 17 a 20.30 del vespre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa