MónTerrassa
Oberta la convocatòria pels Premis Cambra 2019
  • CA
x
La presentació dels premis Cambra 2019 | CAMBRA DE TERRASSA

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha donat el tret de sortida a l’edició corresponent a l’any 2019 dels Premis Cambra, un dels esdeveniments empresarials més emblemàtics de la demarcació, instituïts per reconèixer públicament les empreses que hagin desenvolupat algun projecte rellevant o hagin assolit reptes especials en alguna de les categories següents: Trajectòria Internacional Consolidada; Iniciació a la Internacionalització; Millora Contínua, Sostenibilitat i Eficiència Energètica; Empresa Saludable; Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament; i Millor Iniciativa Comercial i de Serveis.

L’entitat cameral ha obert formalment el període de presentació de candidatures per alguna de les diferents categories, a les que poden concórrer – fins al dia 29 d’abril– les empreses ubicades en els municipis de la demarcació territorial (Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Olesa de Montserrat, Rellinars, Rubí, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Terrassa, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls).

Un jurat multidisciplinari format per persones de prestigi vinculades al món institucional, polític, empresarial i periodístic valorarà el proper mes de maig cada una de les candidatures i procedirà a l’elecció dels guanyadors –dos per a cada categoria- després d’un rigorós procés de votació. A principis del mes de juliol, està previst que se celebri l’acte de lliurament dels Premis Cambra, en el marc d’una cerimònia de marcat caràcter empresarial i institucional.

Novetats

En aquesta edició 2019, el premi que ha estat vigent fins ara, sota el nom de “Compromís i Sostenibilitat” passa a anomenar-se “Millora Contínua, l Sostenibilitat i l’Eficiència Energètica”, expressant un concepte més concret i ajustat als mèrits específics que realça aquest guardó. Una altra novetat està relacionada amb el procediment i metodologia del procés d’inscripció. En aquest sentit, la Cambra ha incorporat un nou formulari web d’inscripció, dissenyat i adaptat específicament per a cada una de les categories dels premis. A través de la pàgina web www.premiscambra.org , les empreses podran accedir a aquests formularis, així com a les bases dels premis. D’aquesta manera, la presentació de les candidatures es realitzarà via online, d’una manera més còmoda, concreta i senzilla per a les empreses candidates.

Es poden consultar i descarregar les bases de participació 2019 i obtenir informació completa sobre la convocatòria al lloc web de l’esdeveniment: www.premiscambra.com. Les empreses interessades en participar-hi poden presentar les seves candidatures fins al 29 d’abril, emplenant els formularis web que es troben a la pàgina: http://www.premiscambra.com/formularis-candidatura

Nou lema i imatge dels Premis

La corporació empresarial promou el nou lema dels premis “El teu moment empresarial”: un eslògan que reivindica la visió i el compromís del teixit empresarial en el seu conjunt i la seva contribució activa en el desenvolupament econòmic i social del territori. Així mateix, l’entitat reconeix el protagonisme del col·lectiu empresarial que, com a motor de canvi, ha adoptat nous paradigmes de gestió innovadors, emprenedors i sostenibles d’alt potencial que, a més a més del seu impacte positiu en la competitivitat del territori, han esdevingut factors clau d’èxit empresarial. Alhora, el lema reforça els Premis Cambra com a esdeveniment consolidat i de prestigi, que esdevé punt de trobada de l’entorn empresarial i institucional del territori.

El lema acompanya a una imatge que, havent estat renovada en l’edició anterior dels Premis, adopta de forma invariable una identitat visual associada a la pròpia marca de la Cambra i reflecteix la singularitat i caràcter de l’esdeveniment. Responent als atributs i peculiaritats de l’edició d’aquest any, la imatge evoluciona cromàticament i adopta el color turquesa en el seu disseny.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa