MónTerrassa
Nou curs subvencionat per treballar al retail de luxe a Terrassa
  • CA
Muntsa Vilalta, directora general de Comerç de la Generalitat i presidenta del comitè executiu d’ESCODI, i Elena Foguet, Business Director de Value Retal Spain. | ESCODI

!--akiadsense-->

La Roca Village i l’Escola Superior de Comerç i Distribució (ESCODI), amb seu a Terrassa, han renovat la seva aliança per promoure el talent i professionalitzar el sector del retail a Catalunya a través d’una formació de qualitat que ofereixi als professionals els coneixements tècnics necessaris, les habilitats personals i els coneixements culturals per fer del comerç una carrera professional valorada i amb futur.

Després de l’èxit del primer curs d’especialització Retail, Luxury & Guest Experience celebrat l’any passat, les dues organitzacions portaran a terme una segona edició, enfocada a professionals que vulguin iniciar o desenvolupar una carrera amb projecció internacional dins el sector del retail. L’aliança entre la Roca Village i Escodi, l’escola universitària de comerç i retail adscrita a la Universitat de Barcelona, busca a més impulsar accions conjuntes per posar en valor el comerç de qualitat i el turisme de compres a Catalunya.

L’acord de col·laboració s’ha formalitzat per la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, en qualitat de presidenta del Comitè Executiu de la Fundació Escodi, i Elena Foguet, Business director de Value Retall Spain, en un acte celebrat a la Roca Village. Value Retail oferirà unes beques a tots els estudiants per valor de 1.100 euros -el cost total del curs és de 1.500 euros- per garantir que tots els professionals amb capacitats que vulguin realitzar el curs puguin fer-lo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa