Neix el primer projecte d’habitatge col·laboratiu a Terrassa

Un grup d'egarencs s'uneixen per tirar endavant Som Viure per crear un model cooperatiu i sostenible, amb espais i serveis comuns per als residents

Aquest dissabte, es presenta el projecte “Som Viure Cohabitatge Terrassa”, el primer projecte d’habitatge col·laboratiu a la nostra ciutat. La iniciativa neix d’un grup de persones “amb inquietuds i valors similars” que tenen per objectiu “conviure en comunitat i bon veïnatge, sense perdre la nostra privacitat”. Així doncs, serien habitatges individuals però on es compartirien “espais i serveis” comuns.

“Amb aquest projecte volem aprendre noves tècniques i estratègies que ens permetin organitzar-nos i comunicar-nos, posant en comú experiències i gaudir-ne de noves“, exposen els seus impulsors que consideren que amb aquesta iniciativa es pot posar les bases a “una manera de viure més sostenible, ecològica, respectuosa amb el medi ambient, i basada en la tolerància, cooperació i solidaritat”. Som Viure proposa un model “sense especulació immobiliària, gràcies a un model d’accés a un habitatge democràtic, autogestionat i participatiu”.

La presentació serà a les 19h a través de la plataforma Jitsi Meet i per participar-hi cal inscriure’s-hi prèviament clicant aquí.

Nou comentari