MónTerrassa
La Mostra del Coneixement ofereix 126 propostes a alumnes de Terrassa
  • CA

El Servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa ha preparat un total de 126 propostes que han quedat incloses dins el dossier d’activitats de la Mostra del Coneixement que s’envia als centres de secundària, batxillerat i cicles formatius de la ciutat per tal de contribuir a ampliar l’oferta curricular formativa dels centres educatius. Aquestes propostes son formatives, educatives, culturals i lúdiques vinculades a la universitat i al coneixement.

Els centres disposen d’un ampli catàleg d’activitats destinades als i les estudiants d’ESO, batxillerat i cicles formatius que contribueixen a apropar aquest alumnat al coneixement que es genera a la universitat a través de diferents formats: jornades, xerrades, conferències, visites guiades o actes lúdics, entre d’altres.

Pel regidor d’Universitats, Pep Forn, la Mostra del Coneixement és un projecte “plenament consolidat dins l’oferta curricular i formativa que cada any s’intenta adaptar a les necessitats i interessos de l’alumnat i escoles de la ciutat”. Afegeix que està convençut que “aporta un alt valor afegit i permet connectar els centres educatius i l’alumnat de secundària amb l’àmbit universitari”.

Es potencien les propostes sobre el medi ambient

Entre les activitats, destaquen un seguit de ponències vinculades amb la temàtica del medi ambient: “Plantem cara al canvi climàtic”, “Calculem la nostra petjada ecològica”, o la ponència sobre ciència i tecnologia “Descobreix el metavers i com influirà en el futur”. El nou dossier es complementa també amb activitats fora de l’aula, com ara els tallers al laboratori CATLAB, les sortides a la natura o les visites guiades a diferents empreses de l’entorn com ara Circutor, Azbil Telstar, AEInnova, Leitat o el Parc Audiovisual de Catalunya.

10 anys de la Mostra del Coneixement

La Mostra del Coneixement celebra enguany el seu desè aniversari consolidada “com un projecte educatiu i formatiu de qualitat”. Per commemorar-ho, el Servei d’Universitats de l’Ajuntament de Terrassa celebrarà el proper 22 de setembre una festa a la plaça de Hedy Lamarr, amb la presència de ponents, professorat de les escoles universitàries i centres de secundària, alumnat, i empreses participants a la Mostra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa