MónTerrassa
Metrovacesa inicia les obres de 47 habitatges a Terrassa per 9,2 MEUR

La promotora immobiliaria Metrovacesa ha iniciat les obres de la seva nova i sisena promoció a Terrassa formada per 47 habitatges i un local comercial que suposa una inversió de 9,2 milions d’euros. La nova promoció està ubicada a l’avinguda Barcelona i cada habitatge compta amb entre un i quatre dormitoris, a més d’aparcament privat.

A l’interior de les vivendes s’hi han projectat materials actuals com tarimes flotants pels dormitoris, salons, cuines obertes, i paviment de gres porcelànic a banys i terrasses. L’edificació de la promoció incorpora tecnologies eficients que “permeten respectar” la sostenibilitat i millorar l’entorn mediambiental. Metrovacesa ha explicat que adopta un disseny amb mesures passives, implementa energies renovables i fa ús de sistemes eficients de climatització, així com material i sistemes constructius eficients. 

Terrassa com “una de les millors zones per viure i treballar”

Per la promotora, aquest nou projecte reforça la seva aposta pel mercat residencial de Terrassa, un “lloc estratègic que se situa com una de les millors zones per viure i treballar”. Aquesta nova promoció es troba a l’avinguda de Barcelona, a escassos minuts a peu del centre de a ciutat i molt a prop de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

També ha destacar que amb aquesta nova promoció d’habitatge consolida el posicionament a Catalunya i les Illes Balears, on actualment oferix més de 1.500 habitatges entre les 26 promocions actives. 

Benefici net de 10,7 milions d’euros el primer trimestre de 2022

Segons informa Eje Primer, Metrovacesa va registrar un benefici net de 10,7 milions d’euros durant el primer trimestre d’aquest any, front a les pèrdues de 2,2 milions d’euros del mateix trimestre de l’exercici anterior, al temps que va aconseguir 141,1 milions d’euros d’ingressos. Això suposa un 81% més, exposen, gràcies a l’entrega de 540 habitatges i a la venda de sòl.

Així mateix, “va impulsar el seu resultat brut d’explotació fins als 15,6 milions d’euros, davant als 0,8 milions del primer trimestre de 2021, en línia amb la seva capacitat de millorar la seva rendiment amb l’increment progressiu de la seva activitat”, expliquen. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa