MónTerrassa
Més vendes i 3.000 assistents, en el Vallès Motor 2017
  • CA
Prop de 3000 persones han passat aquest cap de setmana pel Recinte Firal | Vallès Motor

!--akiadsense-->

La Fira del Vehicle d’Ocasió, Vallès Motor, tanca la seva 20a edició amb èxit de visitants i vendes. Durant els tres dies de fira, segons els organitzadors, més de 3.000 persones s’han apropat al Recinte Firal interessats per l’àmplia oferta de cotxes seminous, d’ocasió i de quilòmetre zero. Aquesta bona afluència de públic és un bon indicatiu de l’interès, cada cop més alt, de la població per la compra de vehicles d’ocasió i del creixement d’aquest mercat.

Els expositors participants s’han mostrat satisfets pel volum de negoci que han generat en l’edició d’enguany. A més de la venda de cotxes, indiquen que la presència al Vallès Motor els és “molt favorable per a generar contactes, ampliar la seva cartera de clients i cercar noves oportunitat de negoci”.

Aquest any els concessionaris han ocupat tot l’espai del Recinte Firal de Terrassa, més de 3.000 m2 d’exposició de vehicles d’ocasió per aconseguir, afirmen, que el nivell de vendes hagi estat superior al de l’any passat. La majoria han estat vendes de turismes de gamma mitja però s’ha notat un increment en el vehicle de gamma alta, una nova tendència del mercat actual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa