MónTerrassa
Més de 300 noves empreses creades al Vallès Occidental el 2021
  • CA

Els Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) de la Diputació de Barcelona van ajudar a crear més de 300 noves empreses al Vallès Occidental al llarg de l’any 2021. Així ho exposen els mateixos centres en un informe sobre la creació de noves empreses arreu de la província, el nombre d’atenció a persones emprenedores i a empreses ja existents, així com els sectors d’aquestes.

En total, es van crear 327 empreses amb el suport dels CLSE l’any 2021 a la comarca, 68 empreses més que l’any 2020, marcat per l’esclat de la pandèmia de la Covid-19, quan s’en van crear 259.

La nostra comarca ha estat la segona comarca de la província on es van crear més empreses. La primera va ser el Baix Llobregat, amb 639. El tercer lloc l’ocupa la comarca del Maresme, amb 308, seguida del Barcelonès i Vallès Oriental on s’han arribat a crear 299 i 244 empreses noves respectivament.

Les empreses creades a la província de Barcelona l’any 2021

Pel que fa al conjunt de la província, l’any 2021 els CLSE de la Diputació de Barcelona van ajudar a crear 2.426 empreses que, en conjunt, van generar 3.211 nous llocs de treball. Aquesta dada representa un augment del 13% respecte a les dades de l’any 2020.

Els CLSE van atendre el 2021 a 57.780 persones emprenedores i van assistir i assessorar fins a 47.198 empreses. Respecte les dades de l’any 2020 s’ha produït un augment del 13% en les persones emprenedores ateses, i també s’incrementa un 1% el nombre d’empreses que s’han apropat al seu CLSE durant aquest darrer any.

Sobre els Centres Locals de Serveis a les Empreses

Els Centres Locals de Serveis a les Empreses, que compten amb més de 600 professionals, són els departaments ubicats als ajuntaments o altres ens locals que treballen amb l’objectiu de desenvolupar el teixit empresarial del seu territori. Fonamentalment, contribueixen a la creació, consolidació i el creixement de noves empreses i de les empreses ja existents per millorar-ne la seva competitivitat. La seva activitat se centra a acompanyar les persones emprenedores i les empreses en els processos de gestació, creació, posada en marxa i consolidació de les seves iniciatives empresarials mitjançant diferents serveis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa