MónTerrassa
El Mercadona de Jaume I de Terrassa ja té data d’obertura

El nou Mercadona de Terrassa ja està a punt, a la cruïlla del carrer del Pintor Huguet amb l’avinguda de Jaume I. Queden pocs dies per a la seva inauguració.

  • Obertura el dilluns 21 de novembre (ja hi ha diversos cartells a marquesines per la zona de l’avinguda de Jaume I que anuncien com arribar a la nova botiga, així com la data d’obertura).
  • Botiga amb una sala de vendes d’uns 1.800 metres quadrats
  • Al tancar-se els dos establiments actuals de la carretera de Castellar i el del Segle XX, es reubicaran tots els treballadors i treballadores entre la nova de l’avinguda de Jaume I i la resta de botigues del municipi. La desaparició de les dues respon a la impossibilitat de reformar-les i d’adaptar-les als models actuals.
  • Disposarà de places de pàrquing a la planta superior de la botiga.
  • La nova botiga inclourà estalvi energètic i tecnologia i ergonomia per als treballadors.
  • Amb els canvis, hi haurà fins a deu supermercats de la marca a Terrassa.

La botiga inclourà l’Estalvi energètic: botiga ecoeficient

Pel que fa a l’aspecte mediambiental, es prendran mesures que permetran reduir fins a un 40 % el consum energètic respecte al model de botiga convencional, com ara la millora de l’aïllament tèrmic i acústic amb l’optimització dels materials i el gruix de les parets i els sostres, i nous congeladors horitzontals més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, disposarà d’un sistema d’il·luminació LED automatitzat que es regularà segons les zones i els moments del dia per a una gestió energètica molt més eficient.

Tecnologia i ergonomia per als treballadors

Addicionalment, amb l’objectiu de facilitar les tasques diàries dels treballadors, aquest nou supermercat inclourà múltiples mesures per millorar l’ergonomia i eliminar sobreesforços. Per exemple, el nou moble de caixa  que s’ha desenvolupat en col·laboració amb l’Institut de Biomecànica de València. La botiga també disposarà de zones comunes perquè els empleats gaudeixin de més comoditat en els moments de descans, així com un menjador més equipat i uns armariets personals més amplis i còmodes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa