MónTerrassa
Meraki, el nou projecte de dues terrassenques preocupades pel benestar
  • CA

Meraki és el projecte de dues terrassenques preocupades pel benestar emocional i personal. Natalia i Imma van decidir fer un pas endavant i crear un “espai amb ànima” en ple Centre de Terrassa. El local porta per nom Meraki i es va inaugurar el passat divendres 23 de desembre. Es troba situat al carrer de Sant Gaietà, número 55, en el conegut com a Districte Zero (antic Vapor Albinyana).

Es tracta d’un centre de benestar amb diferents espais interiors dissenyats per viure la “benemoció” i aconseguir que cadascú disseny i el seu pla per una bona salut mental. Les impulsores afirmen que volien “un lloc de trobada per a tota aquella persona que senti que necessita temps i espai per atendre al seu benestar o que busqui una guia per tenir informació sobre quina és la millor opció per arribar-hi”.

Diverses experiències i teràpies

La inauguració va comptar amb representants de vàries entitats de la ciutat, on van poder mostrar a tots els assistents el modern espai on es desenvoluparan les activitats i va presentar les diferents persones que formen part del projecte. Es va oferir un concert amb la presència de Raffa Martínez, músico-percusionista i artista plàstic que compta amb més d’una dècada dedicada a la integració de l’art i l’espiritualitat, amb la música com a vehicle principal. Motiu pel qual Meraki el va escollir com a protagonista de la inauguració.

I és que la salut mental, un concepte cada vegada més en auge, és quelcom bàsic per un bon benestar vital, tal i com assenyalen la Natàlia i la Imma: “Atendre les nostres necessitats personals, adonar-nos del poc temps que ens dediquem i les conseqüències que això comporta haurien de ser motius suficients per animar-nos a conèixer un espai com Meraki. Cadascú de nosaltres té l’opció de crear el seu propi camí cap a l’equilibri i mantenir la seva salut vital en perfecte harmonia, allunyant-nos de l’estrès, l’angoixa i d’altres símptomes físics, mentals i emocionals. Meraki neix per oferir un espai tangible on incrementar el nostre benestar”.

A Meraki, podreu trobar diferents experiències i teràpies com: ioga (restauratiu, kundalini, ashtanga, vinyasa, hatha), respiració integrativa i ovàrica, pranayama, curs de miracles, meditació, expressió manual ( ceràmica, sumi-e), teatre, bioneuroemoció, sonoteràpia, teràpia femenina, gestió emocional (g-trap), constel.lacions familiars, entre altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa