MónTerrassa
Maurina Comerç demana més policia per combatre “la inseguretat” a punts del barri
  • CA

L‘Associació de Comerciants Maurina Comerç, es va reunir aquest dimecres amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, la tinenta d’alcalde, Núria Marín, el regidor de seguretat, Xavier Fernández, la regidora de comerç, Niki Ramírez, l’intendent de la Policia Local de Terrassa i tècnics d’aquests departaments, per a tractar temes que afecten el barri i al comerç. Des de l’entitat es va demanar major vigilància policial per a combatre la inseguretat que hi ha a diferents emplaçaments del barri i que, afirmen, “ha deteriorat la vida dels veïns i dificultat l’activitat comercial al barri”. A aquesta reunió, el govern de la ciutat es va comprometre a “incrementar la vigilància policial i a obrir canals de comunicació” amb la Policia Local perquè les denúncies siguin ateses amb major eficàcia.

A la trobada, també es va compartir la necessitat d’establir ajudes al comerç. En aquesta sentit, Núria Marín va anunciar una línia d’ajudes d’un milió d’euros als comerços i Pimes de Terrassa. Un altre dels objectius compartits a la reunió va ser la necessitat de fomentar l’associacionisme entre els comerciants i, en aquest sentit, l’alcalde Ballart es va comprometre a establir ajudes fiscals als comerços de la ciutat que pertanyin a les diferents associacions de comerciants. Per altra banda, es va posar en comú la necessitat d’organitzar una Fira a la Maurina que sigui també una activitat de ciutat. Jordi Ballart va encoratgar a Maurina Comerç a organitzar una Fira, en coordinació amb el servei de comerç de l’Ajuntament de Terrassa, que potenciï els establiments de la Maurina, apropi visitants d’altres barris de Terrassa i s’integri en el calendari d’esdeveniments propis de la ciutat.

Millorar la il·luminació de Nadal

Les llums de Nadal i les activitats de dinamització comercial també van ser motiu d’anàlisi. Totes parts van coincidir en la necessitat de millorar la il·luminació decorativa de Nadal i en organitzar activitats que realment tinguin incidència positiva en el comerç local.

Raül Campíñez, president de Maurina Comerç, va valorar molt positivament la reunió i va declarar: “Estem satisfets amb la reunió. La seguretat és un tema molt important i esperem que a partir d’ara vegem que s’apliquen mesures concretes. També hem aconseguit el compromís d’ajudes al comerç, que espero no quedin en l’oblit com en tantes ocasions anteriors”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa