MónTerrassa
Masion du Monde inaugura la seva primera botiga a Terrassa
  • CA

Amb més de 300 establiments a França, Itàlia, Espanya, Bèlgica, Alemanya, Suïssa i Luxemburg; Maisons du Monde obre les portes de la seva 20a botiga en la península. Disposarà de 1775 m2 de superfície i es troba situada al Parc Vallès de Terrassa (carrera de Colom 462). L’establiment obre aquest divendres les seves portes, i ha suposat la creació de 20 nous llocs de treball

El local oferirà objectes de decoració i mobiliari de tots els sectors relacionats amb la llar. Així mateix la nova botiga exposarà diferents espais com a font d’inspiració per als afeccionats de la decoració amb col·leccions de mobiliari, il·luminació, tèxtil i parament de taula.

El 2016 el grup va reportar un volum total de vendes de 882 milions d’euros i un EBITDA de 123 milions d’euros. A nivell internacional, l’objectiu de Maisons du Monde és seguir amb el desenvolupament de negoci a través d’un enfocament omnicanal i continuar inspirant als seus clients amb la seva àmplia oferta de decoració i mobiliari. A nivell de distribució, el seu objectiu és obrir de 25 a 30 tendes per any de cara a 2020.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa