Marta Torrents deixa la secretaria general de la Cambra
Marta Torrents deixa la secretaria general de la Cambra | Cambra de Comerç

!--akiadsense-->

Aquest dimarts a la tarda, va dur-se a terme la reunió dels empresaris que formen part del Comitè Executiu de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa. La tercera celebrada després de la seva constitució formal, el passat dia 13 de juny. La reunió ha tingut lloc a l’empresa Decopak Europ, S.L., situada a la ciutat de Rubí. A partir d’ara, la Cambra de Terrassa preveu realitzar les properes reunions dels membres del Comitè Executiu, de manera rotativa, a la seu d’empreses pertinents a la demarcació, amb la voluntat de donar a conèixer la institució d’una manera més directe i visitar les empreses del territori.

Recordar que, des de l’inici formal del nou mandat, el comitè executiu s’ha reunit en dues ocasions, els dies 2 i 16 de juliol, en el marc de les quals s’han abordat les funcions de cada un dels seus membres. El comitè executiu de la Cambra està format per les persones següents: Ramon Talamàs i Jofresa (president), Santiago Sabatés i Mas (vicepresident 1r), Juan Ignacio Navarro i Villanueva (vicepresident 2n), Natàlia Cugueró i Escofet (vicepresident 3r), Emili Pablos i Prunera (tresorer), Emilià Lázaro i Gomà (Vocal), Fanny Novell i Ramos (vocal), Pere Rodríguez i Carbó (vocal), Jordi Rodríguez i Ripollès (vocal), Jordi Roset i Chaler (vocal), Miquel Serracanta i Domènech (vocal), i Albert Ventura i Mallofré (vocal).

Durant la reunió del Comitè Executiu, Marta Torrents va comunicar que, a partir d’aquest dia 18 de setembre, deixa el càrrec de Secretaria General de la Cambra de Terrassa, tasca que ha exercit des de l’any 2004. Aquesta decisió, que ha estat per voluntat pròpia, obre un període de transició en què la institució comptarà amb l’assessorament i suport de la pròpia Torrents. Al respecte, els membres del Comitè Executiu van manifestar el seu agraïment a l’exsecretària, pel “seu compromís amb l’entitat cameral en la realització de la seva tasca durant la seva trajectòria professional dins la institució, alhora que per la seva alta implicació en impulsar i consolidar la Cambra de Terrassa, com a entitat de representació econòmica i de serveis empresarials a la demarcació”.

El comitè executiu es reunirà cada cop en una empresa diferent de la demarcació
El comitè executiu es reunirà cada cop en una empresa diferent de la demarcació | Cambra de Comerç

!--akiadsense-->

Nou comentari