MónTerrassa
L’oficina de CX a la Rambla de Terrassa passa a millor vida
Oficina de la rambla amb Volta | A.M.

!--akiadsense-->

Fa uns dies, el BBVA informava que havia “culiminat” el procés d’integració de la seva entitat amb CatalunyaCaixa. La fusió ha suposat una reestructuració de l’organització del grup BBVA a Catalunya que a partir d’aquest estiu disposa d’una nova territorial a Barcelona i d’una segona seu a Terrassa, dirigida per Xavier Llinares i que gestiona la resta del territori català, més enllà de l’àrea metropolitana.

El grup bancari afirmava que la xarxa d’oficines se situava en 967 punts de venda, i que gràcies amb la integració els clients de CX guanyen un 18% més d’oficines mentre que els del BBVA, un 38% més. Els percentatges també eren positius per als caixers automàtics, que segons l’entitat s’incrementaven un 61% pels clients de CX i un 40% pels del BBVA.

El que també s’insinuava és que hi haurien oficines que, a causa de la seva proximitat geogràfica unes de les altres, passarien a millor vida. A Terrassa estava previst que en quedessin 38. Una de les oficines que diuen adéu és la situada a la Rambla d’Ègara amb carrer Volta a Terrassa. Aquest dimecres, operaris han estat treballant en el desmantellament del local, el qual ja feia uns dies que no era operatiu com a caixer.

Nou comentari

Comparteix