MónTerrassa
La llibreria Abacus de Terrassa, a punt per a una gran transformació

La llibreria Abacus de Terrassa viurà en els pròxims mesos una gran transformació. Forma part del pla estratègic que ha endegat l’empresa catalana amb l’objectiu de donar “més protagonisme al llibre” en els seus establiments. Com? Donant més accés a quasi tot el fons editorial existents des de qualsevol punt del país. Amb aquest canvi de model, Abacus cooperativa també pretén millorar l’experiència dels amans del llibre, a partir d’una oferta omnicanal. Aquesta actuació suposarà posar en marxa més de 12.000 m2 de superfície comercial al servei del llibre.

El primer establiment que materialitzarà el canvi serà a Barcelona, en concret, a la llibreria del carrer de Còrsega, 269. Disposarà de més de 50 mil títols, dels quals prop de 15 mil corresponen a llibre infantil i juvenil. Abacus també dinamitzarà la nova llibreria amb una complerta agenda d’activitats, amb la participació d’autors, editors, crítics i altres agents rellevants del sector. És aquest mateix camí el que es vol implementar a Terrassa al llarg d’aquest 2022. I poc a poc s’anirà fent la transformació a la quinzena d’establiments d’arreu del país.

Les llibreries d’Abacus tenen la voluntat de participar en la revitalització del comerç de proximitat que ha estat tan afectat per la pandèmia. Per això, una de les claus de la nova estratègia passa perquè qualsevol persona pugui accedir a qualsevol llibre en 24 hores i des de qualsevol indret de l’Estat, mitjançant la compra en línia. Abacus ho podrà fer gràcies a diposar de 160 mil títols a la central logística de Vilanova del Camí, a l’Anoia. Des d’aquest punt es procedirà a l’enviament per tal que el lector disposi dels llibres desitjats en un màxim 24 hores des de la seva comanda, ja sigui al seu domicili o a través del sistema “click&collect” a l’establiment Abacus escollit.

Un altre aspecte destacat en aquest nou pla d’acció és la selecció dels llibreters i llibreteres. “Volem potenciar l’atenció als lectors a partir d’un equip de llibreters amb àmplia experiència i coneixement, tant de les novetats editorials com dels títols de fons, per facilitar a la clientela les millors recomanacions”, ha manifestat Salvador García, codirector general d’Abacus, que afegeix que “volem afavorir el dinamisme del sector editorial i la consolidació dels molts projectes editorials innovadors i diversos que s’han posat en marxa els darrers anys”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Conchita a abril 03, 2022 | 18:20
    Conchita abril 03, 2022 | 18:20
    Yo prefiero un Abacus a no tenerlo esté modernizado o no. pero me gustaríi que bajaran algunos precios, que a veces pican y acabo en la competencia. Pierde una algo de tiempo pero su monedero sale ganando.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa