MónTerrassa
Lidl obre un nou supermercat a Terrassa

Lidl continua la seva expansió a l’Estat espanyol amb la inversió de 16 milions d’euros en l’obertura de tres noves botigues aquest mes d’agost a Terrassa, la Corunya i Las Palmas de Gran Canaria, en les quals ha creat 39 llocs de treball. En concret, a la nostra ciutat, es troba ubicat a la plaça dels Països Catalans. De fet, no és pròpiament una obertura sinó una reobertura, ja que la cadena ja disposava d’una botiga en aquest mateix terreny que va tancar a principis d’any i que ara torna a obrir totalment remodelada i ampliada, amb 1.400 metres quadrats de superfície de venda.

Les noves botigues estan dissenyades sota “alts estàndards de sostenibilitat” i aprofitaran al màxim la llum natural, comptant al mateix temps amb mesures d’eficiència energètica, amb plaques fotovoltaiques, il·luminació LED o sistemes de refrigeració de baix consum. La cadena de supermercats també té previst disposar de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

L’objectiu de Lidl amb aquest pla d’expansió nacional és acostar cada vegada més la seva oferta al consumidor espanyol, el qual podrà trobar la variada oferta dels supermercats en productes frescos, cosmètica, higiene o secs envasaments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa