Els treballadors de l’empresa Vytrus Biotech | V.B.

Vytrus Biotech, empresa de Terrassa creada en el 2009, que participarà del 2 al 4 d’abril, a Paris, en la fira mundial més important del món de la cosmètica, In-Cosmetics, ha estat nominada com a finalista als premis In-Cosmetics Awards, per partida doble amb el nou ingredient fet amb cèl·lules mare d’olivera, OLEA VITAE PLF, en la categoria de millor innovació en un actiu, i amb SARCOSLIM RE-SHAPE PLF, nominat als Green Awards, com a millor ingredient sostenible.

OLEA VITAE és el darrer llançament de Vytrus Biotech, un nou ingredient actiu cosmètic, el primer oli cel·lular, obtingut a partir de cèl·lules mare de brots d’olivera silvestre (ullastre), i que combat l’envelliment energètic de la pell a través de l’activació de les sinapsis mitocondrials, recarregant l’energia de les cèl·lules. SARCOSLIM RE-SHAPE, llençat fa un any, és un actiu que ajuda a reduir el greix, cremant lípids alhora que ajuda a reconstruir l’estructura de la pell, i que s’obté de la planta anomenada Sarcocapnos crassifolia. Aquesta planta, del sud de la península ibèrica, es troba en perill d’extinció, i Vytrus Biotech col·labora amb la Universitat de Jaén, en un projecte de conservació d’aquesta espècie.

Vytrus Biotech també ha obtingut nominació als Beauty Industry Awards, pel sèrum Perfect Touch, fet amb el seu ingredient antiacné, QUORA NORI. Aquest reconeixement l’atorga una de les revistes més importants del sector de l’industria de la bellesa, Cosmetics Design, i reconeix les innovacions més avantguardistes i avançades del camp de la formulació. QUORA NORI a partir de cèl·lules mare de la planta tropical Noni, està especialment dissenyat per hackejar el sistema de comunicació bacterià que causa acne i altres problemes de la pell. L’actiu aconsegueix perfeccionar l’aparença de la pell, afavorint el mantenint de l’equilibri microbià, i lliure d’antibiòtics evita la resistència que poden generar els microbis.

Els guanyadors a aquest premis s’anunciaran durant la mateixa fira In-Cosmetics, que, amb més de 800 expositors, és per excel·lència l’esdeveniment de referència mundial de fabricants d’ingredients, fragàncies i equips d’investigació i aglutina els majors referents de I+D i professionals de la indústria de la cosmètica Aquest congrés és l’escollit pel llançament de nous ingredients, innovacions i tecnologies del sector. Vytrus Biotech compte també entre d’altres, amb el primer premi del Cosmetorium 2018, per la innovació a la formulació i el guardó de Beauty Industry Awards de l’any 2017, pel seu producte CAPILIA LONGA.

Vytrus Biotech, pionera en el mercat de la biotecnologia amb el cultiu de cèl·lules mare, utilitza el potencial de les plantes per a obtenir actius i cultivar cèl·lules vegetals dirigint el seu metabolisme a la producció de noves substancies bioactives, que són utilitzades en els sectors de la cosmètica i la farmacèutica. En el 2011 llença al mercat el seu primer ingredient cosmètic i en el 2013 el primer del sector farmacèutic. Actualment produeix i distribueix 11 ingredients a 50 països i té enregistrades 3 patens.

Nou comentari