MónTerrassa
L’egarenca Soledad Expósito, millor venedora de l’ONCE a Catalunya el 2020

Soledad Expósito ha estat escollida com la millor venedora de l’ONCE a Catalunya de l’any 2020. Un guardó amb el qual l’Organització reconeix l’esforç dels treballadors i treballadores dedicats a la venda dels seus diferents productes de loteria responsable, així com l’actitud en el seu lloc de treball, la implicació amb els clients o el compromís amb la tasca social de l’ONCE.

Soledad Expósito té 43 anys, és veïna de Terrassa i és afiliada a la ONCE. És cega total. És venedora dels productes de loteria responsable de l’ONCE des de fa 25 anys, des del 19 de juliol de 1996. Actualment, treballa a l’Hospital General de Catalunya, a Sant Cugat de Vallès. Sole, com la coneixen amics i clients, porta tota la seva vida a l’ONCE, on va estudiar i ara treballa. Per això se sent molt agraïda amb la institució i entén que l’única manera d’agrair-lo és treballant tots els dies amb la màxima il·lusió. Admira profundament la figura el seu marit, Paco Aguilar, també cec total. Per a ella és un referent i un lluitador incansable, capaç de sobreposar-se a tot tipus d’adversitats. Li agrada molt fer esport i practica amb regularitat, pilates i zumba. De jove, va ser atleta. És una devota seguidora de tota la saga d’Harry Potter.

Com tots els guardonats, Sole pertany a la ‘Bona Gent ONCE’. Sent feliç ajudant els altres. Recorda amb molta emoció quan en plena crisi el 2009, va repartir un premi que va servir per salvar una família d’una situació econòmica molt difícil. Sole, al costat dels altres 21 venedors i venedores seleccionats de tot l’Estat, va rebre el seu guardó en el transcurs d’un sopar de gala celebrada a l’Hotel ILUNION Pío XII de Madrid, on tots van estar acompanyats pels màxims responsables del Grup Social ONCE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa