MónTerrassa
L’Ajuntament contracta 90 persones dins dels Plans d’Ocupació
  • CA
Benvinguda als plans d'ocupació de l'Ajuntament de Terrassa
Benvinguda als plans d’ocupació de l’Ajuntament de Terrassa | Rafel Casanova BCF

!--akiadsense-->

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Isaac Albert, ha donat aquest dimarts la benvinguda a les persones contractades per Foment de Terrassa, empresa que gestiona el Servei d’Ocupació municipal, en el marc del Programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Fons Social Europeu. L’acte ha tingut lloc a la sala d’actes de Foment de Terrassa.

Les 90 persones contractades en aquests Plans d’Ocupació faran tasques a les diferents àrees de l’Ajuntament de Terrassa de neteja, jardineria, rehabilitació d’edificis, tasques administratives, de dinamització i d’informació ambiental. Les contractacions es complementen amb la realització d’unes accions formatives vinculades, dins de la jornada laboral i retribuïdes.

Els Plans d’Ocupació són una de les Polítiques Actives d’Ocupació que tenen com a objectiu principal la generació directa de llocs de treball, dins de la mateixa administració, adreçada a col·lectius amb especials dificultats i en risc d’exclusió social. Aquests Plans d’Ocupació tenen un pressupost total d’1.719.337,13 euros, dels quals, 1.407.486,52 euros corresponen a subvencions i 311.850, 61 euros són d’aportació municipal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa