MónTerrassa
L’Ajuntament de Terrassa estrena un sistema de gestió energètica

L’Ajuntament de Terrassa avança cap a la sostenibilitat energètica de la ciutat amb una nova solució integral d’eficiència energètica que permetrà aconseguir importants estalvis econòmics i ambientals per a la ciutat. El passat 25 de maig es va posar en funcionament amb èxit el nou sistema de gestió energètica de l’Ajuntament de Terrassa, liderada per les sinèrgies de les eines DEXCell de DEXMA i gemweb d’open energy.

El consistori ja disposa d’aquesta nova solució de gestió energètica municipal per a 902 subministraments d’electricitat i gas, a més de 103 mesuradors en 82 edificis de la ciutat, integrats amb el sistema “SENTILO Terrassa” i amb els sistemes informàtics interns d’administració comptable i fiscal. En les passades setmanes, els equips de l’Ajuntament de Terrassa, DEXMA i gemweb han estat implementant i ajustant coordinadament els sistemes de comunicació i les integracions de les diferents plataformes, amb la corresponent formació als tècnics municipals.

Gemweb i DEXMA asseguraran la gestió de les dades energètiques municipals relatives a l’inventari, facturació i contractació energètica i la tele-lectura de comptadors energètics i d’altres magnituds ambientals (interiors i exteriors). Amb tot això, els tècnics municipals podran optimitzar, gestionar, controlar i preveure la demanda, els costs energètics i la petjada de carboni, així com validar mensualment el gran volum de factures d’energia vers les companyies corresponents.

Nou comentari

Comparteix