MónTerrassa
La Sirena estrena nou director general
  • CA

La Sirena estrena nou director general. Xavier Lafitte ha estat l’escollit per substituir Jorge Benlloch, responsable de l’empresa de congelats terrassenca en els darrers quatre anys. En un comunicat, exposen que la renovació en el càrrec no implicarà pas un canvi en el pla estratègic de l’entitat, sinó que l’objectiu és continuar la nova etapa iniciada pel seu predecessor i apostar per “l’expansió i creixement de la cadena”.

Lafitte arriba després de ser el director comercial corporatiu d’Audax Renovables, empresa dedicada a la producció d’energia elèctrica i la comercialització d’electricitat i gas. Així doncs, prové d’un sector completament diferent però on ha demostrat la seva vàlua com a gestor i coordinador. També compta amb experiència dins de l’equip directiu d’empreses de diverses entitats bancàries com Bankinter, Caixa Manresa o Bankia, a més de l’asseguradora Aspy Prevención.

Objectiu: 20 nous locals aquest 2022

El nou director afirma, en el comunicat, que es proposa “mantenir els bons resultats obtinguts per la cadena en els darrers anys, i tancar el 2022 amb l’obertura de 20 nous establiments arreu de l’Estat espanyol”. Actualment, La Sirena compta amb 275 locals i més de 1.200 empleats. La facturació continua creixent, i des de 2019 les vendes totals han millorat en un 14%, malgrat la pandèmia, aconseguint un creixement de l’Ebitda del 48%, comparat amb el mateix període de l’any 2019.

D’aquesta manera, la línia estratègica marcada es basarà en donar continuïtat a l’omnicanalitat -on s’han introduït diverses millores en l’e-commerce-, oferir un tracte personalitzat als clients, fer una aposta per la innovació en els productes i desenvolupar solucions per a tots els perfils nutricionals (amb productes plant based) com s’ha anat fent amb col·laboracions amb Heura o Zyrcular Foods. A més, s’han arribat a acords amb empreses com Glovo, Amazon o Eroski per fer arribar a més gent els productes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa