MónTerrassa
La Cecot ofereix a Talamàs el suport dels gremis a les eleccions

Deu organitzacions empresarials sectorials han manifestat el seu suport al projecte presentat per en Ramón Talamàs en la seva aspiració de revalidar la seva actual presidència en el procés electoral que tindrà lloc a finals d’aquest mes a la Cambra de Comerç. Ha estat una aposta més de la patronal Cecot en favor de la candidatura continuista que defensa.

La llista dels gremis que aporta la patronal

L’Associació Catalana de Corredors i Corredories d’Assegurances, el Gremi de la Construcció del Vallès, el Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i Comarca, el Gremi de la fusta, el Gremi de Tallers de Reparació de Vehicles, el Gremi Químic, el Gremi de Transports i Logística de Catalunya, l’Institut Industrial – Gremi Tèxtil, Terrassa Centre i la Unió Empresarial Metal·lúrgica han dirigit un comunicat als seus membres per incentivar la participació d’autònoms i empreses en les eleccions a la Cambra de Terrassa que es durà a terme entre els dies 15 i 19 de setembre en format electrònic i el 20 de setembre en format presencial.

Com aniran les votacions

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa enceta un moment transcendental de la seva història. La institució ja té a punt el dispositiu per a la celebració de les votacions de les 35 vocalies, per sufragi, al Ple. La plataforma de vot, a través de la web wwww.cambraterrassa.org, s’activarà el15 de setembre a les 9 del matí. Les votacions es podran efectuar, a través del vot electrònic en remot i de manera ininterrompuda, des de les 9 del matí del divendres 15, fins a les 9 del matí del 19 de setembre. El dimecres, dia 20 de setembre, de les 10.00 a les 17.00, es podrà emetre el vot electrònic presencial a la mateixa seu de la Cambra. Els resultats definitius de les votacions es faran públics, un cop determinats per la Junta Electoral, durant la primera setmana d’octubre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa