MónTerrassa
La Cambra de Terrassa lliura els Premis Cambra 2017
  • CA

El proper dijous 15 de juny se celebrarà l’acte de lliurament dels Premis Cambra 2017 presidit pel conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget. La cerimònia, que tindrà lloc a partir de les vuit del vespre a la Masia La Tartana de Matadepera, comptarà amb una nodrida representació empresarial, així com del món econòmic, polític i institucional català.

Els Premis Cambra són els guardons que atorga anualment la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa per reconèixer públicament les empreses i persones que més han contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic i social de la demarcació. En aquesta edició, un total de 13 empreses seran guardonades i l’empresari Baldiri Miret, del Grup LAMIRSA SA (Laboratorios Miret), rebrà el Premi Cambra al Lideratge Empresarial com a reconeixement a la seva trajectòria professional.

Es tracten dels premis a la iniciació a la internacionalització atorgada a Batec Mobility de Sant Quirze del Vallès i Serafí Indústria Gràfica Publicitària de Terrassa, especialista en ‘e-commerce’ i campanyes multi-canal; a la trajectòria internacional consolidada a Deltalab de Rubí, dedicada al disseny i fabricació d’un sol ús per a laboratoris i Lorefar de Castellbisbal, que fabrica solucions d’il·luminació i ventilació interior i exterior; i a l’impuls a la innovació, la investigació i el desenvolupament a Amate Audio de Terrassa i HP de Sant Cugat del Vallès.

Els guardons al compromís i la sostenibilitat s’ha concedit a Bidons Egara i Mútua de Terrassa; a l’empresa saludable a Catlab (Parc Logístic de la Salut) de Viladecavalls, un laboratori de proves diagnòstiques que dona servei a 98 centres d’extracció i Nifco Products Espanya de Terrassa i finalment, a la millor iniciativa comercial i de serveis a Invinet Sistemes de Sant Cugat i Lúcid Product Design Agency de Terrassa.

L’entitat terrassenca ha assegurat que pròximament donarà a conèixer les companyies premiades en les categories d’iniciativa empresarial en la demarcació, empresa de nova creació i lideratge empresarial.

L’entrega dels Premis Cambra 2017 es realitzaran durant el mes de juny o a principi de juliol, una vegada s’hagin donat a conèixer tots els noms.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa