MónTerrassa
La Cambra de Terrassa crea la primera oficina Accelera Pyme
  • CA

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en col·laboració amb Red.es i la Cámara de España, llança la primera oficina Acelera Pyme de la demarcació amb l’objectiu d’impulsar la transformació digital de petites i mitjanes empreses, autònoms/es i emprenedors/es, oferint-los un servei personalitzat i gratuït en digitalització gràcies al finançament de Red.es i els Fons Europeus FEDER. Ramon Talamàs, president de la Cambra de Terrassa, ha assenyalat: “Des de l’inici del nostre mandat ara ja fa dos anys, un dels nostres principals objectius ha estat ajudar a la digitalització del teixit empresaria. Ara, hem donat un pas més per assolir aquest objectiu aconseguit la confiança de la Cámara de España per ser oficina Acelera Pyme”.

La Cambra de Terrassa, a través d’aquesta oficina, posa a disposició de les empreses un equip propi de professionals, coneixedors dels processos de transformació digital, per identificar necessitats i ajudar en la presa de decisions. Aquest equip està liderat per Silvia Herrera, professional amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit de la transformació digital. La nova oficina Acelera Pyme de Cambra de Terrassa és un punt tant físic com virtual que posa a l’abast de les empreses de la demarcació un servei de suport i atenció personalitzada en digitalització, tasques de sensibilització per a la incorporació de les noves tecnologies i un calendari de jornades en format webinar per dotar-les d’eines digitals.

L’objectiu de l’oficina és doble; d’una banda, donar suport a les pimes en el procés de digitalització i, de l’altra, ajudar les pimes proveïdores de tecnologia en el desenvolupament de productes, en lobtenció d’informació sobre finançament i en el foment de les relacions entre els diferents agents de l’ecosistema empresarial de la demarcació.

Assessorament gratuït i atenció personalitzada

Els serveis de digitalització que Cambra de Terrassa posa a disposició de les empreses a través de la nova oficina es concreten en:

-Assessorament a mida i gratuït per orientar a les empreses en el seu procés de transformació digital: resolució de dubtes, il·lustració d’oportunitats en digitalització, assessorament pel llançament de nous productes i suport específic en la implementació d’una estratègia digital.

-Suport a les startups tecnològiques, facilitant el seu accés al mercat, acompanyant-les en el procés d’explotació del producte i el seu desenvolupament.

-Ajuda a les empreses en la presentació de sol·licituds de subvencions per a projectes tecnològics, per fomentar les TIC, etc

Webinars per digitalitzar els negocis

Des de l’oficina Acelera Pyme de Cambra de Terrassa s’organitzaran properament dos webinars en format virtual: “Ciberseguretat pel comerç i la restauració” (dia 13 de juliol) i “Digitalitza el teu comerç o despatx: Com fer que trobin el teu negoci, Google My Business i Google Places” (15 de juliol). Al primer webinar es mostraran els principals perills i les bones pràctiques necessàries per protegir els negocis dels atacs dels ciberdelinqüents.

Al segon webinar, “Digitalitza el teu comerç o despatx: Com fer que trobin el teu negoci, Google My Business i Google Places”, aprendreu les diferents tècniques i estratègies de posicionament en línia que ajudaran a la vostra empresa a millorar la seva visibilitat en les cerques en línia que depenen de la ubicació geogràfica i així, aparèixer en els primers resultats de cerca en l’àmbit local.

Aquells interessants en rebre més informació sobre els serveis de digitalització de Cambra de Terrassa, podeu escriure un correu a digitalització@cambraterrassa.org o emplenar el formulari que trobareu clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa