Josep Maria Catalán
Josep Maria Catalán | cedida

!--akiadsense-->

La Junta Directiva de PIMEC, reunida aquesta setmana telemàticament i per primera vegada en aquest nou mandat, ha reelegit Josep Maria Catalán com a president de PIMEC Vallès Occidental. L’empresari, soci fundador i gerent de Bacsa (Santa Perpètua de Mogoda), ocupa el càrrec al front de PIMEC Vallès Occidental des del 2017 i forma part de la patronal catalana des de 1993. Actualment, també és membre de la Junta Directiva i de la Comissió Executiva del Vallès Occidental.

Davant d’aquesta nova etapa de l’entitat, Josep Maria Catalán vol ajudar les empreses dels sectors més afectats per la crisi de la Covid-19 a “millorar la seva competitivitat en benefici de la reactivació i la recuperació econòmica del territori”. Tot això, amb una aposta ferma per l’activisme empresarial que ha de situar les pimes i els autònoms al pont de comandament.

A més, el president de PIMEC Vallès Occidental assegura que accepta amb “energia” aquest nou mandant i “amb la voluntat de poder treballar en equip amb la nova presidència i òrgans de govern” i s’ha mostrat “convençut que, durant aquest nou període, la patronal seguirà creixent a nivell de socis a la comarca i liderant la defensa dels interessos de les pimes i els autònoms de sectors diversos com la indústria i el comerç”. “Treballarem per aconseguir un capitalisme inclusiu i fomentarem la col·laboració publicoprivada amb l’Administració Pública”, ha afegit.

Durant les properes setmanes, el president de PIMEC Vallès Occidental configurarà la nova Executiva del territori amb la creació de grups de treball específics estratègics, alineats a les necessitats del teixit productiu del Vallès Occidental i de la situació econòmica actual. “Guanyarem eficàcia i eficiència en les gestions de territori i seguirem potenciant el nostre projecte”, ha conclòs.

Nou comentari