MónTerrassa
Ja es pot comprar als mercats municipals de Terrassa des de casa i d’un sol clic

Aquest dimecres s’ha presentat oficialment la nova plataforma de venda en línia i repartiment a domicili per als mercats municipals de Terrassa. L’aposta per a la digitalització, com ha subratllat la regidora de Comerços i Mercats, Jennifer Ramírez, té per objectiu millorar el servei, ampliar els canals de comunicació i facilitar l’experiència al consumidor. 

L’acció, finançada pel fons de prestació “Suport a la digitalització dels mercats municipals”, de la Diputació de Barcelona, i que comptava amb una partida de poc més de 17 mil euros, ha estat gestionada des de l’Ajuntament i s’ha repartit en funció de “les necessitats de cada mercat” ja que el Mercat de la Independència ja tenia un web de compra online mentre que el de Sant Pere, no. “Amb aquest procés intentarem fomentar el consum de productes frescos i de proximitat, l’activitat al mercat serà la mateixa, però ampliem el radi d’acció sense desvirtuar el tracte directe entre client i paradistes”, ha matisat.

Així doncs, cada Mercat té un proveïdor digital diferent però compartiran la mateixa empresa responsable de repartiment a domicili, la cooperativa La Terrassenca, la qual realitza els desplaçaments amb vehicles de zero emissions.. “Es produirà un increment del repartiment però ho farem mantenint la integritat dels seus treballadors. En situacions d’alerta meteorològica es prioritzarà la seva integritat física i es demanarà a la ciutadania ser sensible”, ha recalcat Ramírez. Ambdues plataformes ja es troben operatives.

Més pràctic i fàcil de comprar

Per al Mercat de la Independència es manté el web però amb el nou programari es millora el sistema de reserves, la informació sobre parades, horaris, preus, límits territorials d’entrega i el sistema d’omplir la cistella. A més, hi haurà un control de vendes i només caldrà registrar-se el primer cop que s’utilitzi. El desenvolupador del web ha estat Generic Disseny. “Estem molt contents d’aquesta millora, els clients ja ens han comentat que és molt més pràctic i fàcil comprar”, ha exposat la presidenta del Mercat Municipal de la Independència, Yolanda Alfaro, “el 2014 vam posar en marxa el servei de repartiment amb La Terrassenca, i ens alegrem que es consolidi”. 

Quant al Mercat de Sant Pere, s’ha creat de zero una plataforma de marketplace amb imatges i informació de les parades, un catàleg de productes i comandes accessible per als paradistes i un sistema de comunicació directe entre la parada i el client. El president de l’Associació de Paradistes del Mercat Municipal de Sant Pere, Ignasi Torras, ha manifestat que “iniciem un camí completament nou, amb il·lusió i amb l’esperança que es consolidarà. És un repte i de ganes no ens en falten. A més, estem contents que el proveïdor escollit tingui experiència amb altres mercats municipals i reconegui les nostres particularitats”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa