MónTerrassa
HP celebra 35 anys del Centre Internacional a Barcelona
  • CA

HP celebra 50 anys a Espanya, cinc dècades de tecnologia, i de compromís amb la innovació sostenible. A més a més, el Centre Internacional d’HP a Barcelona celebra més de 30 anys exportant innovació al món. Quinze anys després de l’arribada d’HP a Espanya, naixia l’embrió del que seria el Centre Internacional d’HP a Barcelona.

El 1985, la companyia va començar les seves operacions en un edifici llogat a Terrassa i amb tan sols 30 empleats van començar a fabricar traçadors gràfics o, com se’ls coneixia, traçadors de plumetes o plòters per a tot el mercat europeu. Tres anys més tard, es van contractar els primers dos enginyers de R+D i es van començar a desenvolupar impressores juntament amb la seu que HP té a Sant Diego (Califòrnia).

L’any 1990, el centre es va traslladar al primer edifici del campus a Sant Cugat del Vallès, que actualment compta amb 7 edificis (un d’ells fora del campus) en una superfície construïda de més de 68.407 m² i que recorda clarament a un campus universitari de Silicon Valley. Al llarg dels anys, aquest centre ha passat de ser una fàbrica de traçadors gràfics a un centre mundial amb més de 12 negocis diferents de la companyia, dos d’ells de caràcter mundial com són el negoci d’impressió 3D i de Gran Format.

Després de 36 anys d’activitat, el Centre Internacional d’HP Barcelona s’ha posicionat com a referent mundial en tecnologia, talent, creativitat, capacitat inventiva, internacionalitat i vocació de futur, sent un dels campus més innovadors i rellevants de la companyia. Actualment, el centre acull a més de 2.300 professionals i alberga dos laboratoris  de R+D.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa