Hípers i súpers envaeixen els barris de Terrassa

Condis és la marca amb presència als carrers de la ciutat

El Grup Bon Preu ha generat gairebé 800 llocs de treball el 2016

El Grup Bon Preu ha generat gairebé 800 llocs de treball el 2016 | Bon Preu

La ciutadania de Terrassa té gairebé un hipermercat o un supermercat a cada cantonada. I la xifra va en augment. Ara n’hi ha 72, repartits per tota la ciutat. Un per cada 3.055 habitants (si agafem com a base 220.000).

Totes les grans cadenes han obert nous establiments a la capital egarenca en els darrers 2 anys (Consum, Mercadona, Esclat, Bon Preu, Lidl, Aldi, Condis, Carrefour, Dia, Caprabo, Suma…).

Lidl a l'avinguda de Barcelona de Terrassa

Lidl a l’avinguda de Barcelona de Terrassa | Lorena Pinilla

Mercadona, Condis i Dia s’han convertit, respectant les diferències, en la nova Caixa Terrassa, que posava una oficina a cada local buit. No és tan exagerat, però proliferen. El número 1 de la llista és Condis, amb 13 Condis Express, dos Condis i un Condis Shop. En total, 16 establiments. Molt a prop se situa Mercadona, amb espais més grans, amb 11. I el tercer de la classificació és Dia (10). També hi ha 4 Suma, tres Aldi, dos LIDL, un Esclat i un Bon Preu, un Trady’s (avinguda Jaume I), un Simply (carrer de Núria), 7 Caprabo, tres Talló, un Evaristo, dos Maximer, un Carrefour Express, dos Carrefour (els grans de Can Parellada i Montserrat), tres Consum, un Spar, un Veritas, i un Hipercor. Caldria potser afegir-hi els “badulakes”, dels que no hi ha un cens, i que s’han convertit en la botigueta de barri.

Supermercat Dia a la carretera Martorell

Supermercat Dia a la carretera Martorell | Alba Herrera

El Caprabo Eroski de la carretera d'Olesa a Terrassa

El Mercadona de Roc Blanc de Terrassa

El Mercadona de Roc Blanc de Terrassa | Alba Herrera

Nou comentari