L’empresa terrassenca Packfeeder SLU ha anunciat que ha estat adquirida per al grup suís Rotzinger Group AG. Les dues empreses han arribat a un acord, però l’han volgut mantenir en secret i per això no ha transcendit ni el preu de compra ni altres detalls. Tanmateix, en un comunicat sí que s’ha assegurat que Packfeeder mantindrà el seu nom i romandrà a Terrassa. Ho farà justament en la seva nova seu -estrenada recentment- ubicada al Camí Font de les Canyes número 60, al polígon industrial Can Petit.

Packfeeder va ser fundada l’any 2002 per Tomàs Mulet Vallès, i compta amb una vintena de treballadors. La seva cartera de productes està especialitzada en desenvolupar i produir posicionadors per a una àmplia gamma de tipus d’envasos. Les ampolles es separen d’un munt i s’erigeixen i s’alineen de forma tradicionalment mecànica (in-Line) o per mitjà d’un sistema de robot patentat (Pickfeeder) per després ser transferides a una màquina omplidora. Packfeeder ven els seus productes amb èxit a tot el món.

Per Packfeeder, l’afiliació amb Rotzinger Group “enforteix encara més la nostra posició en el mercat i brinda més seguretat i estabilitat per a un futur il·limitat”. A més, cal dir que el Grup Rotzinger no és un desconegut per a l’empresa terrassenca, ja que en els darrers anys, s’ha estat treballant amb la divisió d’ompliment i tapat de Hansella -empresa que forma part del Grup-. El ja anterior propietari i director general, Tomàs Mulet Vallès, s’ha mostrat satisfet per l’acord arribat: “Estic encantat d’haver trobat el Grup Rotzinger. Compartim el mateix sentit de la cultura empresarial i tenim una cartera i una base de clients complementàries. Aquesta unió és la base d’un futur sostenible per a Packfeeder”. Segons s’informa en el comunicat, Mulet romandrà a l’empresa després d’aquesta adquisició i continuarà a temps parcial desenvolupant solucions per als clients.

Qui és Grup Rotzinger

El Grup Rotzinger té la seu a Kaiseraugst (Suïssa). El grup amb les seves empreses Autexis AG, Demaurex SA, Hansella GmbH, MF-hamburg GmbH, Rotzinger AG, Rotzinger Pharmapack GmbH i Transver AG, és un especialista de renom mundial en sistemes de transport i distribució amb solucions simples i robòtica altament flexible, en sistemes d’envasament farmacèutic, en equips de processament per a la indústria de la confiteria, en equips d’ompliment i tapat, però també en la digitalització de fàbriques senceres. Amb Packfeeder, el grup es converteix en un proveïdor de serveis complets al sector d’ompliment i tapat i ocupa a prop de 500 persones. Els seus clients inclouen tant grans corporacions com petites empreses de més de 50 països.

Nou comentari

Comparteix