El Grup CSM celebra 11 anys amb una gran festa al Circuit de Catalunya

El divendres 13 de desembre el grup d’automoció CSM, amb concessionaris oficials de les marques Toyota, Lexus, Mazda i Hyundai ubicats a les poblacions de Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Granollers i Mataró, va celebrar els seus 11 anys d’existència amb una gran festa al Circuit de Catalunya.

L’esdeveniment, que va començar als boxes i va finalitzar a una sala privada del mateix circuit, va consistir en una gran rebuda als assistents amb cocktail de benvinguda i música en directe, seguit d’una activitat en grup on van participar tots els treballadors, representants de Toyota Espanya i convidats de l’empresa.

Més tard, es van procedir als parlaments per part dels propietaris i gerents del grup i va finalitzar amb un sopar asseguts en diverses taules. A més a més, l’acte va comptar amb diversos reconeixements: la consecució del premi Retailer Excellence Award per part del concessionari Kai Motor i la jubilació d’una treballadora del grup. Kai Motor, concessionari oficial Toyota a Granollers, va ser guardonat amb el reconeixement Retailer Excellence Award.

Aquest premi reconeix l’excel·lència de gestió global de concessionari a nivell nacional juntament amb la millor experiència de compra i servei segons les opinions recollides durant tot l’any pels seus clients i consumidors en totes les àrees de negoci: vendes de vehicles nous i seminous, vendes a petites i grans empreses, postvenda, recanvis, etc. CSM Grup Vallès representa els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

Nou comentari