MónTerrassa
El Grup CSM celebra 11 anys amb una festa al Circuit de Catalunya
  • CA
El Grup CSM celebra 11 anys amb una gran festa al Circuit de Catalunya

!--akiadsense-->

El divendres 13 de desembre el grup d’automoció CSM, amb concessionaris oficials de les marques Toyota, Lexus, Mazda i Hyundai ubicats a les poblacions de Terrassa, Rubí, Sant Cugat, Granollers i Mataró, va celebrar els seus 11 anys d’existència amb una gran festa al Circuit de Catalunya.

L’esdeveniment, que va començar als boxes i va finalitzar a una sala privada del mateix circuit, va consistir en una gran rebuda als assistents amb cocktail de benvinguda i música en directe, seguit d’una activitat en grup on van participar tots els treballadors, representants de Toyota Espanya i convidats de l’empresa.

Més tard, es van procedir als parlaments per part dels propietaris i gerents del grup i va finalitzar amb un sopar asseguts en diverses taules. A més a més, l’acte va comptar amb diversos reconeixements: la consecució del premi Retailer Excellence Award per part del concessionari Kai Motor i la jubilació d’una treballadora del grup. Kai Motor, concessionari oficial Toyota a Granollers, va ser guardonat amb el reconeixement Retailer Excellence Award.

Aquest premi reconeix l’excel·lència de gestió global de concessionari a nivell nacional juntament amb la millor experiència de compra i servei segons les opinions recollides durant tot l’any pels seus clients i consumidors en totes les àrees de negoci: vendes de vehicles nous i seminous, vendes a petites i grans empreses, postvenda, recanvis, etc. CSM Grup Vallès representa els concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa