MónTerrassa
Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa s’uneix a Helpempresa de Cecot
  • CA

El Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i Comarca s’adhereix al servei Helpempresa de la Cecot, un servei de la patronal que ofereix un diagnòstic de l’empresa i assessorament especialitzat. La presidenta del gremi Fanny Novell ha formalitzat l’acord amb la signatura del conveni entre l’entitat i el servei, amb el qual es pretén “millorar la competitivitat de les fleques i pastisseries, a més d’ajudar als empresaris en situació de risc d’insolvència”, informen en un comunicat.

“La nostra responsabilitat com a gremi és vetllar pel benestar de les empreses del sector i potenciar la seva activitat econòmica. En aquest cas particular oferirem atenció personalitzada a tots els empresaris en risc que necessitin assessorament a través del projecte Helpempresa”, declara Novell. Des del Gremi s’oferirà també una àmplia bateria de serveis d’informació, assessorament empresarial i formació.

El Gremi de Flequers i Pastissers s’adhereix a Helpempresa de Cecot | Cecot

Helpempresa donarà informació, farà un diagnòstic, i plantejarà accions estratègiques

L’acord planteja atendre en primera instància, donar informació i derivar a les empreses i usuaris de Helpempresa, per tal que en puguin rebre els serveis de diagnòstic i detecció d’insolvència empresarial. Aquest primer procediment continuarà amb un pla d’accions estratègiques per corregir la competitivitat de les empreses i, en casos de crisi, directament establir un pla de xoc personalitzat a les circumstàncies de cada perfil.

Més de 200 pimes associacdes a Helpempresa des del 2021

Helpempresa iniciat per la Cecot l’any 2021, ja ha assolit 225 pimes assessorades oferint un diagnòstic integral de l’empresa i assessorament especialitzat en diverses àrees empresarials, tals com la financera, les vendes, els processos, l’estratègia i model de negoci, el màrqueting, la digitalització o la internacionalització. La iniciativa compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, està confinançada públicament i es basa en la metodologia europea Early Warning Europe.

El servei no té cap cost per les empreses beneficiàries i pretén salvaguardar el teixit empresarial català i, en cas que no sigui possible el manteniment de l’empresa en funcionament, ajudar-la a través d’un itinerari de tancament honest i ordenat. De manera que es tracta d’un mecanisme de prevenció validat institucionalment contra la insolvència empresarial.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa