MónTerrassa
Els grans concessionaris de cotxes deixen ca n’Aurell i se’n van a polígons
  • CA
x
El concessionari d’Audi, tancat per trasllat | R.R.

Canvi de rumb en les polítiques de les grans marques de concessionaris pel que fa a la seva ubicació a Terrassa. Seat i Audi han anunciat en les últimes setmanes el tancament dels seus locals a ca n’Aurell i el trasllat a ubicacions pròximes al Parc Vallès. Els elevats costos dels lloguers en aquests cèntrics locals és un dels principals motius que impulsen la descentralització d’aquestes empreses, que busquen en situacions més allunyades un espai més ampli que, de retruc, els permeti oferir millor servei als seus clients.

Així, Seat deixa el carrer Juan de la Cierva, a tocar de la carretera de Martorell, i es muda al carrer Jiloca, 8, al costat de l’avinguda del Vallès, prop del Parc Vallès. Audi canvia el carrer Galileu pel carrer Cinca, 45, també a prop del Parc Vallès. Totes dues marques, per tant, es traslladen al sud-est de la ciutat. En aquella mateixa zona també s’hi han establert en els últims anys diversos concessionaris de marques com Opel; Honda; Ford, Peugeot; Hyundai, Kia, Mercedes, Vallèscar Ocasión (concessionari multimarca), Sarsa Vallès, CVS Motor o Bugasac.

Més al nord de la ciutat, tocant a l’avinguda Jaume I, hi ha diversos concessionaris més: Sagar Automoció, Toyota, Honda, Citroen i Automòbils Quico. Una mica més amunt, a la Carretera de Matadepera, s’hi estableix Volvo.

x
La nova ubicació de Seat Terrassa | J.M.O.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa