MónTerrassa
González (Cs): “En 140 metres del carrer de Sant Pere hi ha 14 locals tancats”
 Javier González
Javier González, a la dreta de la imatge | Cs

!--akiadsense-->

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha proposat que el consistori “revisi l’ordenança d’usos i equipaments en eixos comercials i zones per als vianants”, que des de 2006 “impedeix la implantació de determinades activitats com a oficines professionals i bancàries, immobiliàries o locutoris en aquests punts”.

L’objectiu de la iniciativa presentada és “obrir un espai de reflexió i de debat en el ple sobre el model de comerç de la ciutat” i “intentar frenar el tancament generalitzat de comerços tradicionals a Terrassa”, ha explicat el regidor.

Javier González ha insistit en la seva “preocupació” per la situació, que “demostra que el context econòmic de 2006 ha canviat i estem davant una crisi del model actual”. Com a exemple ha lamentat que “en els 140 metres de longitud del carrer Sant Pere, una via emblemàtica en ple centre històric, hi ha 14 locals d’antics comerços que estan tancats”. En opinió del regidor, “un local tancat cada 10 metres és un símptoma molt evident del que ocorre en la resta de la ciutat”. Fa tres setmanes Món Terrassa va elaborar un reportatge sobre el carrer de Sant Pere i la situació de les botigues.

El responsable de Ciutadans ha plantejat buscar solucions “comptant amb l’opinió i participació d’entitats de comerciants i consumidors de la nostra ciutat”. González ha conclòs que “hi ha un canvi d’hàbits de consum per part de la ciutadania, a causa dels usos tecnològics, “i creiem que cal ajudar el comerç tradicional a replantejar-se la manera d’estar físicament en els eixos comercials, els barris, el centre històric i les zones per als vianants”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Angel a març 08, 2019 | 08:04
    Angel març 08, 2019 | 08:04
    Este de ciudadanos que se lo haga mirar, ya no se acuerda que su grupo apoyo la construcción de las grandes áreas, como terrassa plaza?
  2. Icona del comentari de: Laia a març 08, 2019 | 08:06
    Laia març 08, 2019 | 08:06
    doncs agafa un i monta un negoci, fes algo de profit...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa