MónTerrassa
El gimnàs boutique Cross Funcional 30′ aterra a Terrassa
  • CA

Amb l’experiència dels quatre anys de funcionament a Sabadell, aquest 2019, el gimnàs boutique Cross Funcional 30′ aterra a Terrassa. Així ho afirma la revista esportiva CMD Sport, en un article en què afirma que la marca promoguda per l’entrenador i nutricionista Javier Ureña ha decidit obrirà en les properes setmanes la seva segona instal·lació, reproduïnt el disseny i filosfofia que ja té a la localitat vallesana. Aquest cop però serà a través d’una franquícia, un model de negoci amb què aposta per expandir-se arreu de l’Estat.

En declaracions a CMD Sport, Ureña avança que el nou centre “se situarà en una avinguda amb molt de trànsit i visibilitat dins de Terrassa”. Quant a les seves característiques, el gimnàs comptarà amb una superfície de prop de 350m2, repartits en una sola planta. Encara no hi ha data fixada de la seva obertura, i es desconeix el lloc exacte de la seva ubicació, però el seu promotor diu que s’obrirà al públic a finals de gener, inicis de febrer.

El mèdto Cross Funcional 30 consisteix en un circuit d’exercicis combinats d’entrenament funcional en HIIT i entrenament de càrrega (set exercicis funcionals i cinc de musculació) que es renoven mensualment. Les tarifes van des dels 60 euros dos dies a la setmana als 75 euros amb sessions il·limitades durant el mes. També s’hi pot afegir un pla nutricional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa