MónTerrassa
Gay de Montellà diu que la suspensió de Cecot no és política sinó
  • CA
Gay de Montellà, president de Foment | Europa Press

!--akiadsense-->

El president de Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, ha assegurat aquest dijous que la suspensió de Cecot com a membre de la patronal que presideix no respon a motius polítics, sinó a l’incompliment per part de l’entitat vallesana de la normativa interna de Foment del Treball.

“Les normes van ser aprovades menys pel vot favorable de l’organització de Terrassa i posteriorment es va veure que hi havia una col·lisió”, ha explicat en una entrevista de Catalunya Ràdio recollida per Europa Press en la qual ha demanat a Cecot que obri un període de reflexió i transparència, perquè no han presentat els comptes mercantils des del 2015. Ha criticat l’actitud expansionista de Cecot i ha explicat que quan ell ha d’entrevistar-se amb certs actors ho comunica a la CEOE: “Miro de seguir les normes”.

La junta directiva de Foment del Treball va aprovar aquest dilluns suspendre Cecot com a membre de la patronal fins a finals del 2018, quan finalitza el mandat de Gay de Montellà, qui ha previst que el seu successor reprengui la relació amb l’entitat de Terrassa: “Estic convençut que d’aquí a un any tindré la satisfacció que el proper president, si ho valora, digui de tornar a parlar amb Cecot”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tecles a febrer 08, 2018 | 16:55
    Tecles febrer 08, 2018 | 16:55
    Senyor Gay:p, els terrassencs fa molts anys que no ens llepem els dits. Tothom sap de quin peu calceu. La vostra disculpa us retrata de dalt a baix. Més clar, l'aigua.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa