MónTerrassa
Un fons portuguès salva Toys ‘R’ Us a la Península Ibèrica

La cadena nordamericana Toys ‘R’ Us continuarà amb el seu negoci a Espanya i Portugal després de ser adquirida per la societat inversora Green Swan en un 60% i un 40% per part de l’equip de gestió, segons ha informat la companyia en un comunicat. En concret, la joguineria, que va estudiar la venda de les seves botigues a Espanya després de liquidar el seu negoci als Estats Units, ha precisat que aquesta compra garanteix la continuïtat del negoci en tots dos països, així com el manteniment de totes les botigues i els llocs de feina.

Els inversors portuguesos aposten per la companyia i per la viabilitat del negoci, ja que preveu obrir en el mes de setembre una nova botiga a Madrid. Així, la visió positiva de l’equip actual i la “sòlida inversió i ambició” dels nous propietaris ha donat com resultat un “ambiciós” pla de negoci a llarg termini per al desenvolupament del negoci en tots dos països.

La companyia ha assenyalat que en les properes setmanes es definiran els nous objectius de la firma, que actualment compta amb 51 centres a l’Estat espayol i 10 a Portugal, que mantindran la seva activitat amb total normalitat, així com les botigues online, i dels seus 1.300 empleats.

Toys ‘R’ Us va desembarcar a l’Estat espanyol l’any 1991 amb l’obertura de la seva primera botiga a Sant Quirze del Vallès i 20 anys després, al juliol de 2011, va iniciar la venda per Internet.

Nou comentari

Comparteix