MónTerrassa
Fira Industrial es presenta com la fira “d’experiències del mon industrial”
  • CA
zz

!--akiadsense-->

El proper dijous 28 de març obrirà portes a Fira Sabadell la tercera edició de Fira Industrial, que organitza l’empresa Muntada i es presenta com un aparador pràctic de les darreres novetats en maquinària i subministraments industrials i punt de trobada del sector professional a Catalunya. Tot amb un enfocament molt enfocat en l’experiència de la visita.

En un espai de 3.000 metres quadrats més de 50 expositors nacionals i internacionals, institucions de promoció econòmica, escoles professionals, gremis i centres de negocis presentaran els seus productes i serveis, de forma pràctica, amb diverses demostracions, tallers i activitats. Els assistents podran adquirir productes amb ofertes i descomptes especials durant la fira. A més, l’organització de la fira sortejarà cinc viatges sorpresa a un destí europeu entre les persones que visitin el saló.

“Veure l’experiència del món industrial”

El saló tindrà diversos espais pràctics, dedicats a la indústria 4.0, amb demostracions i formació de robòtica amb un curs de iniciació a la robòtica i un altre a la robòtica col·laborativa. També hi haurà una àrea de demostracions de realitat virtual aplicada a la industria, on els assistents podran gaudir d’aquestes experiències de forma interactiva.

Així, per exemple, hi haurà una demostració de robòtica amb un robot soldant i cursos d’introducció a la robòtica. “Els expositors estan encantats de poder ser proactius i de mostrar en viu i en directe el que fan”, assegura el director de Fira Industrial, Enric Garcia. “Tots les fires que visito veig com els expositors reparteixen catàlegs i et deixen mirar productes però no hi ha interacció. Volem dinamisme en la fira. És el valor afegit i per això fem la fira”, afegeix Muntada.

Josep Muntada i Enric Garcia, aquest matí. Autor: J.d.A.
Josep Muntada i Enric Garcia, aquest matí. Autor: J.d.A.

L’organització del saló espera rebre la visita de 2.000 persones en els dos dies de fira. El públic objectiu principal són els professionals industrials, però també els estudiants de formació professional, i també aquell públic general interessat en els processos industrials. “Volem atreure tots els estudiants que tindran professions industrials perquè coneguin els processos. A més parlem de sectors que tenen necessitat de llocs de treball”, ha assegurat el director de Fira Industrial, Enric Garcia. “El món industrial és molt atractiu, s’està innovant, i cal gent per treballar-hi”, segueix Garcia.

Entrada gratuïta

L’entrada és gratuïta, però es recomana inscripció prèvia a la web de la Fira Industrial. En tot cas, els assistents al saló podran inscriure’s també a les mateixes instal·lacions de Fira Sabadell si no s’han pogut registrar amb anterioritat.

Què és Muntada?

Subministraments Industrials Muntada SL és una empresa de subministraments industrials nascuda l’any 1962 a Sabadell. En el seu mig segle llarg d’història ha obert centres de treball també a Terrassa i Abrera, mantenint la central a la ciutat de Sabadell. Ara per ara, Muntada té una plantilla propera al mig centenar de treballadors. Des de l’any 2017 organitza Fira Industrial com un punt de trobada entre proveïdors de serveis industrials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa