MónTerrassa
[FEINA] El Corte Inglés contractarà 8.500 persones per la campanya de Nadal
El Corte Inglés a Sabadell | El Corte Inglés

!--akiadsense-->

Els centres d’El Corte Inglés incorporaran per a la propera campanya de Nadal unes 8.500 persones, 1.500 més que l’any passat, que cobriran diversos llocs relacionats amb la venda, l’empaquetat especial de regal, l’hostaleria, l’atenció al client i altres àrees de suport a l’activitat comercial. Amb aquestes incorporacions, que suposen incrementar en més d’un 20% les realitzades l’any passat en les mateixes dates, la companyia pretén cobrir les necessitats dels clients i oferir el millor servei, segons ha informat aquest dimarts el gegant de la distribució. Els nous professionals s’incorporaran a les tasques habituals de l’activitat del grup dins d’àrees com a moda, accessoris, juguetería, oci, esports, tecnologia, llar i alimentació.

Segons ha destacat la companyia, durant la campanya de Nadal posarà especial atenció a oferir una gamma de productes atractiva i nova en totes les àrees, mitjançant productes adaptats als diferents gustos i necessitats econòmiques i els seus habituals serveis, com el de cerca de mercaderia, el ‘personal shopper’ o l’atenció personalitzada.

Totes les persones interessades a treballar la campanya de Nadal als centres d’El Corte Inglés podran enviar el seu Currículum Vitaea través de la pàgina web de la companyia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa