MónTerrassa
Euncet publica una col·lecció per a líders de projectes empresarials
Presentació de la col·lecció | EUNCET

!--akiadsense-->

Euncet Business School presenta la seva primera col·lecció de títols de gestió empresarial. Es tracta de Epsilon” que estarà integrada per a quatre volums, dels quals , dos ja es troben al mercat. Aquests són “Cómo hacer un plan de empresa EUNCET” i “Casos de contabilidad de costes EUNCET”, obres del claustre docent de l’escola. Aquest últim que exposa 42 cassos amb les respectives solucions recollits en el decurs de la història acadèmica de la mateixa EUNCET. Epsilones completarà amb dos títols més que abordaran, l’un, l’àrea del Màrqueting i, l’altre, el procés d’internacionalització de l’empresa, que s’editaran fins al 2019. La col·lecció s’ha realitzat amb la col·laboració de l’editorial OmniaScience. Els llibres es poden adquirir a través d’Amazon, en versió PDF i paper.

Per a la directora del Comitè Editorial de EUNCET, Paola Mastrantonio, aquesta col·lecció suposa “un esforç de sistematització del coneixement de l’escola i de concreció del nostre mètode propi de treballar i d’ensenyar els alumnes”. La doctora en Economia, afegeix també que aquesta col·lecció és fruit de l’esforç personal dels professors que han abocat el seu interès i dedicació personal”.

Pel que fa a “Cómo hacer un Plan de Empresa EUNCET”, uns dels manuals que de manera tutoritzada utilitzen els alumnes de MBA del centre per als plans negoci, Mastrantonio explica que “un dels seus aspectes atractius és que es pot seguir fàcilment, encara que la persona no tingui una gran formació en el món empresarial”. D’aquesta manera, aquest llibre esdevé una eina útil per a persones que lideren projectes empresarials i volen millorar el seu negoci. Quant a “Casos de Contabilidad de Costes EUNCET”, Paola Mastrantonio, explica que “darrere d’aquest títol hi ha un gran esforç de l’equip docent a recopilar i transformar en llibre acadèmic tota la trajectòria acadèmica de l’àrea econòmica i financera de l’escola”.

Nou comentari

Comparteix