Gemma Mengual i David Meca, esportistes d'elit
Gemma Mengual i David Meca, esportistes d’elit | G.M. / Europa Press

!--akiadsense-->

El Corporate Day serà el primer acte amb què s’obriran aquest divendres, 13 de setembre, els Corporate Games Terrassa 2019 que tindran lloc fins diumenge a la capital vallesana. Es tracta d’una jornada empresarial de networking, molt arrelada en l’esperit dels Corporate Games, que permet interrelacionar executius i tècnics de diferents companyies i institucions al voltant d’un tema d’interès comú. En els Corporate Games de Terrassa es vol posar de manifest la importància de l’esport com a pràctica saludable que millora la salut física de les persones, però també la salut mental, el clima laboral i el benestar general, la qual cosa aporta un millor rendiment.

La sala d’actes de la CECOT acollirà a partir de dos quarts de deu del matí la jornada “Si l’empresa fa esport, l’esport fa empresa”. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i el president de la CECOT, Antoni Abad, donaran la benvinguda prèvia als presents. L’acte, conduit per la periodista Marta Carreras, comptarà amb una conferència motivacional a càrrec de David Meca, expert en coaching i lideratge. Meca compta amb un historial esportiu amb 28 medalles d’or a campionats del món de Natació i més d’un centenar de títols internacionals de llarga distància.

Una primera ponència sobre “L’esport com a eix vertebrador per a una empresa saludable” reunirà a Miguel Cardenal, exsecretari d’Estat per a l’Esport del Govern espanyol i actual responsable de Desenvolupament Internacional de Mediapro, a Alba Torredemer, coordinadora corporativa de Health&Safety dAzbil Telstar Technologies, i a Martí Juanola, director de la delegació a Catalunya de FCC-Àrea de Medi Ambient. La segona sessió tractarà “La nutrició com a pilar fonamental de la salut de les persones treballadores i per a la pràctica esportiva” amb el campió d’skelleton Ander Mirambell, Emma Cortès, nutricionista del Centre Salut i Més del Consorci Sanitari de Terrassa, i Carlos Neila, CEO de DietBox.

Distintius de Compromís Corporatiu amb l‘Esport

A un quart de set de la tarda, en aquest cas coorganitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa, tindrà lloc a la seu d’aquesta corporació el lliurament de distintius de Compromís Corporatiu amb l’Esport, instituïts per la Unió de Conslles Esportius de Catalunya (UCEC) i els Corporate Games Terrassa 2019, una iniciativa pionera en aquesta competició.

Presentat per la campiona olímpica de natació sincronitzada Gemma Mengual, l’acte estarà presidit per l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart. També hi participaran Ramon Talamàs, president de la Cambra de Comerç de Terrassa; Pere Vilà, director d’Esports de la Generalitat de Catalunya; Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), i Mario Rigau, CEO dels Corporate Games Terrassa 2019. Es tracta d’un reconeixement al que tenen dret totes les empreses i corporacions que aporten participants als Corporate Games.

Nou comentari