Cecot ha organitzat aquest dilluns a Terrassa la XIV Jornada de Comerç, que debat els reptes actuals i futurs d’un sector i uns consumidors que canvien i ho fan molt de pressa. Així s’ha pronunciat davant els mitjans la presidenta de la Comissió de Comerç de Cecot, CristinaEscudé, detallant que s’han d'”aprofitar els canvis urbanístics” com la construcció de noves estacions ferroviàries, la instal·lació de carreteres i la situació de nous operadors captant als nous clients que arriben més fàcilment a aquests llocs, i evitar que no siguin un pol d’atracció d’una part de la ciutat i desertitzin una altra zona.

En aquest sentit, Escudé ha determinat que els eixos comercials de moltes àrees de la ciutat, que havien estat potents, ara s’han d’acostumar i “situar en funció de la demanda” actual i ha afegit que no en tots els llocs pot haver-hi de tot. La representant de la patronal ha criticat que els tràmits administratius “són molt lents”, un aspecte que ha compartit el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Miquel Sàmper, que ha assenyalat que des de les institucions s’intentarà una major celeritat, encara que ha recordat que per definició aquests procediments són complexos per les afectacions que comporten.

La presidenta de la Comissió de Comerç de Cecot ha reclamat més formació per tenir bons venedors davant el consumidor que compra en Internet, que està “molt ben informat”, i ha augurat que la campanya nadalenca anirà bé, amb més positivisme que l’any passat, ha afegit.

Nou comentari