MónTerrassa
Es busquen habitatges de Terrassa per instal·lar-hi plaques fotovoltàiques
  • CA

El Grup Local de Som Energia de Terrassa farà aquest dijous 10 de maig, a Amics de les Arts de Terrassa, a les 19h, la presentació de la campanya Impuls Solar Vallès, que té per objectiu arribar a un mínim de 100 instal·lacions de fotovoltaiques d’autoproducció en habitatges de la comarca. L’acte és obert tant a socis i sòcies de Som Energia com a totes les persones que hi puguin estar interessades.

Sud Renovables (en col·laboració amb la cooperativa CEMID) ha estat l’empresa escollida, mitjançant el concurs que s’ha fet entre empreses de la zona, per oferir un servei integral (material, instal·lació i legalització) segons les condicions i criteris que han establerts els Grups Locals de Som Energia de la zona del Vallès.

El desenvolupament tecnològic que s’està produint en tot allò relacionat amb a l’energia solar facilita que l’autoproducció o producció domèstica d’electricitat mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques resulti ja una opció realista i viable, i econòmicament rentable. Aquesta fórmula d’autoproducció està tenint una gran expansió en països del nord d’Europa, una expansió que encara no s’ha produït a casa nostra quan les condicions climàtiques són molt més favorables que en aquests països.

Des de Som Energia es considera que ha arribat el moment de promoure aquesta fórmula i es posa en marxa la campanya de compra conjunta d’instal·lacions d’autoproducció solar entre els socis i sòcies de la cooperativa. D’aquesta manera es vol possibilitar que cada vegada més persones puguin accedir a produir-se la seva pròpia energia per assolir un model més distribuït i lliure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa