MónTerrassa
Els endarreriments a la B-40 indignen la Cambra de Terrassa

Indignació a la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa pels nous endarreriments a la B-40. Nacho Navarro, vicepresident segon de la Cambra, ha denunciat aquest matí durant la trobada anual de la Cambra amb els mitjans de comunicació la situació al quart cinturó, una situació que ha descrit com “casi pitjor que la Sagrada Família” i que preocupa molt els representants de l’entitat.

“Des que les obres van començar l’any 2010, encara no s’ha ni acabat el tram de Viladecavalls amb Olesa de Montserrat. Això significa un avanç de 500 metres l’any. És al·lucinant”, ha comentat Navarro. En aquest sentit, el vicepresident segon ha volgut denunciar una greu manca de coordinació entre el Ministeri i la Generalitat de Catalunya, un fet que la Cambra va poder constatar després de reunir-se amb tots els Ajuntaments de la demarcació per aclarir els dubtes i les inquietuds vers la carretera en construcció.

Navarro ha exposat com d’important és aquesta via, no només pels terrassencs o terrassenques, sinó per tota la població del Vallès en general, i també pel conjunt del país. “És una via que ha de connectar la comarca del Baix Llobregat amb la comarca del Vallès Occidental, i que hauria de servir per descongestionar l’Àrea Metropolitana de Barcelona”, però tot apunta que per poder circular tranquil·lament sense obres per aquesta via encara queda molt temps: la partida pressupostària de l’estat per a la B-40 és de 9,2 milions d’euros, una partida “insuficient”, ja que s’en necessiten més de 23 milions per la seva construcció. Així doncs, això suposarà retardar encara més la finalització de les obres.

Amb tota aquest informació, la Cambra de Comerç de Terrassa ha contactat amb tots els grups parlamentaris del Congrés dels Diputats i a la delegada del Govern a Catalunya a través d’una carta de queixa, per fer-los-ho saber, i per mostrar la seva indignació vers aquesta infraestructura encallada des de fa anys.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: rce a desembre 03, 2021 | 07:59
  rce desembre 03, 2021 | 07:59
  Es una mostra més de la incompetència dels que diuen que son els nostres dirigents. No saben fer valer els nostres drets i les inversions públiques sempre cap altres indrets.
 2. Icona del comentari de: Ricard a desembre 03, 2021 | 09:20
  Ricard desembre 03, 2021 | 09:20
  Em temo molt que ser "espanyol" té conseqüències molt pràctiques.
 3. Icona del comentari de: Xavier300 a desembre 03, 2021 | 16:26
  Xavier300 desembre 03, 2021 | 16:26
  De 2010 res, jo vaig obtenir el meu carnet de conducir al 2006, i anys enrere, ja era dificil pujar al llac petit caminant o en bicicleta, perque els camins que hi havien ja els estaven modificant per fer la b40. Aquesta nova carretera ens serà molt útil per poder conectar amb els nostres veins i com diuen per descongestionar altres carreteres. Per no parlar de la millora de la c58 sortida de terrassa oest, en hores critiques, per anar al nord de la ciutat, que degut a les obres esta sobresaturada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa