MónTerrassa
Egara Exclusives estrena web i et porta a casa les begudes i aliments
  • CA
Seu de l'empresa Egara Exclusives, ubicada a Terrassa
Seu de l’empresa Egara Exclusives, ubicada a Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

Egara Exclusives ha activat recentment una nova web de venta a domicili per a les llars del Vallès Occidental. L’empresa, amb més de 50 anys distribuint primeres marques en begudes, alimentació i neteja a establiments d’hostaleria de la comarca, ofereix ara l’opció a tots els seus clients (empreses i particulars) de poder fer la compra de manera online i rebre-la còmodament a casa, estalviant-se càrregues i desplaçaments.

A més, l’empresa ubicada a Terrassa, té especial cura del medi ambient, i per això aposta per productes d’envàs retornable, més sostenibles i reutilitzables, que obtenen un “millor sabor” ja que no interfereixen en el gust dels aliments que contenen.

El servei de venta a domicili ofereix les màximes garanties de seguretat per la Covid i també, les màximes facilitats per poder servir el producte amb un màxim de 48h/72h.

I per als lectors de Món Terrassa, l’empresa ha creat una oferta de benvinguda. Fins al 31 d’octubre, per qualsevol compra feta al web, t’endus de regal dues caixes de càpsules de Cafè Crem compostables 100%, una de cafè torrat natural del Brasil i l’altre de descafeïnat, compatibles amb les cafeteres Nespresso.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa