MónTerrassa
Dos controls d’accessos i màxim 476 persones al Mercadal de Terrassa
  • CA

Aquest dimecres 27 de maig, el Mercadal de Martí l’Humà tornarà a obrir amb motiu de l’entrada en vigor de la Fase 1 de desescalada en el marc de l’estat d’alarma decretat pel Govern espanyol arran de la pandèmia de la Covid-19. En aquesta primera fase, només està permès un 25% de l’aforament màxim de les parades. El Mercadal, que en total té 313 parades, obrirà de 9 a 13 h a l’avinguda de Béjar amb 33 parades d’alimentació, alimentació d’animals de companyia, herbolari, drogueria i restauració, ocupant els trams compresos entre la carretera de Matadepera i el carrer de l’Alguer. També s’ha previst el tall d’un carril en cada sentit de circulació i el de tres interseccions.

D’altra banda, també hi haurà dos accessos, on personal municipal controlarà l’aforament, que quedarà limitat a 476 persones. Els controladors disposaran de dispositius amb una app de control d’aforament. Des del Servei de Comerç s’ha demanat l’autorització, a través del Servei de Salut Comunitària, a l’Agència de Salut Pública, així com a Protecció Civil i a Prevenció de Riscos laborals. En aquest sentit, s’ha previst perimetrar tot l’espai amb tanques metàl·liques i cintes, així com establir una separació entre parades de 4 metres i de 6 metres en la part frontal. També es col·locaran, a cada parada, tanques a un metre de distància en la part frontal per delimitar la separació entre els clients i la parada.

Durant aquesta primera edició, es lliuraran mascaretes a tothom que no en porti, i es disposarà de dispensadors de gel hidroalcohòlic en els dos punts d’accés, tot i que els paradistes també tenen la obligació de tenir-ne. A banda de les dues persones vigilants en els dos punts d’accés, respectivament, hi haurà tres vigilants més recorrent l’espai, a més de personal municipal de comerç i de la Policia Municipal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa