MónTerrassa
Dolores Segovia: “Amb 50 anys ningú em donava feina, per això vaig fer La Industrial”
  • CA
Signatura del projecte amb el tutor d’ASCA
Signatura del projecte amb el tutor d’ASCA | Acció Solidària contra l’atur

!--akiadsense-->

Des de fa unes setmanes, la Rambla d’Ègara compta amb un nou establiment. Es tracta de la cafeteria-forn La Industrial. La seva propietària és Dolores Segovia, una veïna de Terrassa que ha decidit fer al salt a l’emprenedoria gràcies als microcrèdits que facilita Acció Solidària Contra l’Atur. Ha estat un préstec sense interessos de 14.000 € a retornar en 36 meses. I amb aquest projecte s’han creat 3 llocs de feina.

Segovia explica que es va quedar sense feina després d’un problema de salut. A l’atur, i amb 50 anys ja fets, es trobava que no li donaven cap oportunitat. “Em sentia molt impotent, tinc un bon currículum. Emprendre era l’única opció que tenia per tornar a introduir-me en el mercat laboral”, manifesta en una entrevista que ha fet per la fundació privada.

Amb coneixements previs de forn, va decidir dur a terme cursets formatius per especialitzar-se en forn artesanal i healthy. D’aquesta manera, a La Industrial s’hi poden trobar sucs naturals amb el mètode d’extracció lenta o en fred, pans biològics, etc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa