MónTerrassa
Distintiu per a 11 establiments turístics “sostenibles” de Terrassa
  • CA

Un total de 32 establiments de la comarca de l’àmbit turístic, 11 dels quals de Terrassa, han obtingut el distintiu “Compromís per la Sostenibilitat de Biosphere” que gestiona el Consell Comarcal del Vallès Occidental. De fet aquesta mateixa institució també s’ha afegit enguany a a llita d’entitats reconegudes, una llista que creix any rere any. El 2020 van ser 26 empreses i el 2019, un total de 20.

El “Compromís per la Sostenibilitat Biosphere” és un distintiu impulsat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb el suport de l’Institut de Turisme Responsable (ITR), que pretén expandir la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona. La seva principal finalitat és implementar una gestió més sostenible en tots els agents d’una destinació turística. A nivell comarcal, la gestió del programa a la comarca la desenvolupa el Consell Comarcal del Vallès Occidental. Aquesta gestió implica l’organització de jornades formatives i tallers així com el seguiment i acompanyament a les empreses durant tot el procés.

Les empreses i serveis turístics adherits al “Compromís per la Sostenibilitat Biosphere” reben formació, assistència tècnica individualitzada i assisteixen a tallers per tal de poder obtenir a final d’any aquest distintiu que acredita una gestió responsable i la seva aposta per la sostenibilitat. Abans, però, les empreses han de passar una avaluació.

LLISTAT D’ESTABLIMENTS DE LA DEMARCACIÓ DE TERRASSA

Terrassa: Masía Egara, Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, Seu d’Ègara-Museu de Terrassa, OIT Terrassa- Servei de Turisme-, Hotel Terrassa Park, Casa Alegre de Sagrera-Museu de Terrassa, El Generador, Hotel Don Cándido, Arqueolitic, EMOCIONS Activitats en el Medi Natural, Centre d’Interpretació del Medi Ambient

Vacarisses: La Pastora

Castellbisbal: Restaurant Cal Pupinet, Masia Can Campanyà

Ullastrell: Celler Can Morral del Molí

Viladecavalls: Granja d’Aventura Park

Matadepera: Can Vinyers, La Mola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa