MónTerrassa
La Diputació rega amb 380 mil euros el programa «Treball, Talent i Tecnologia de Terrassa
  • CA

La Diputació de Barcelona ha atorgat una subvenció de 380.265,92 euros a l’Ajuntament de Terrassa per al desenvolupament del programa «Treball, Talent i Tecnologia», que l’ens provincial emmarca en el Pla de concertació «Xarxa de Governs Locals 2020-2023», ha fet saber el PSC. Aquesta subvenció, que va ser acceptada per resolució de la Tinent d’Alcalde de Promoció Econòmica el passat 26 de gener, expliquen els socialistes egarencs, serà ratificada a la propera reunió de la Junta de Govern Local.

El programa «Treball, Talent i Tecnologia» té per objecte la prestació de cooperació econòmica per tal que els ens destinataris duguin a terme actuacions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica, ja siguin de caràcter preventiu i/o proactiu, basades en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament a la transició digital de les persones i les empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari.

Per al President de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona i també President del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Terrassa, Alfredo Vega: «Aquesta és una eina que ens permetrà promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la tecnologia». Vega afirma que l’atorgament d’aquest ajut és una molt bona notícia per a Terrassa. L’import de la subvenció concedida és de 380.265,92 euros, distribuïts en dues anualitats: 247.172,85 € corresponen a l’any 2021, i 133.093,07€ per a l’any 2022. La gestió del programa la realitzarà l’empresa municipal Foment de Terrassa, SA.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa