MónTerrassa
David Sánchez reconegut com a Millor Barber Revelació de l’Any
  • CA

El terrassenc David Sánchez ha estat reconegut com a Millor Barber Revelació de l’Any, dins de la VII edició dels Premis de Barbería Española, promoguts per Barberíasconencanto. El responsable de l’establiment Barberia Terrassa, ubicat a l’avinguda Béjar, 170, i amb presència a la nostra ciutat des de l’any 1999 per a infants i adults, s’ha endut aquest guardó després d’imposar-se en la mateixa categoria a Jonathan Quereda, Maria Prieto i Rebeca Pombo by J. Vazquez. Així ho ha decidit un jurat de luxe format per Julia Gonzalez, Gonzalo Fuster Fabra, Juan Muñoz, Alex Artero i David Rodelas.

La Gala de lliurament de premis va tenir lloc aquest passat cap de setmana, on Sánchez va poder recollir el seu guardó amb la presència de més d’un centenar d’assistents vinguts d’arreu de l’estat espanyol. D’aquesta manera, Sánchez fa un pas més per convertir-se en un dels grans referents de la barberia, i la perruqueria en general, del nostre país.

Guanyadors dels Premis de Barbería Española

La Gala, presentada per Jordi Pérez i Virginia Argüell, es va fer a les noves insta·lacions de l’empresa Artero, a Vilassar de Mar. Pel que fa a la resta de guanyadors d’aquesta edició han estat: Daniel Gallego com a Millor Barber de l’Any; seguit de Lord & Barbers, distingit com a Millor Barberia Espanyola de l’Any.

Com a millor Barberia d’Amèrica Llatina ha estat premiada Sanro Barber Company mentre que Olga Garcia és la creadora de la Millor Col·lecció Masculina de l’Any amb Mr. Apfel, reconeixement presentat per Sergi Bancells, en representació d’Estetica Magazine. El premi al Producte Innovador de l’Any ha estat per Noberu. Per últim, el premi a la Millor Escola de Barberia ha estat per Antonio Eloy Escuela Profesional.

L’acte també ha servit per lliurar a Milagros Olmeda i Ramiro Fernández el tòtem d’honor per la seva exitosa trajectòria professional concedit pel portal Barberiasconencanto.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa