MónTerrassa
David Rodelas, candidat al premi “Perruquer Espanyol de l’Any”
  • CA
David Rodelas, candidat a millor perruquer espanyol aquest 2017 | DCT ComunicaHair

!--akiadsense-->

El director de la firma Rodelas, David Rodelas, que compta amb 9 establiments repartits per la província de Barcelona, ha sigut prenominat pels propis companys de professió en un certamen organitzat pel Club Fígaro. És la primera prenominació a aquest guardó del madrileny, establert a Catalunya i director de la firma Rodelas, amb salons a Barcelona, Sant Cugat, Sabadell, Terrassa, Rubí, Santa Coloma de Gramenet i Castellbisbal.

Aquesta prenominació surt d’una votació oberta dels socis del Club Fígaro, l’associació més important de perruqueria creativa a Espanya, i d’entre els 15 prenominats s’obtindran 3 candidats, que optaran al títol de la 8a edició de “Perruquer Espanyol de l’Any”. Amb aquesta prenominació, David Rodelas i els seus salons se situen com a referents en el sector de la bellesa.

David Rodelas és el petit d’una llarga tradició familiar perruquera, inaugurada el 1964 pel seu pare, i culminada per ell mateix, el menor de 8 germans, tots dedicats al mateix àmbit professional. Al 2002 va decidir obrir el seu primer saló a Terrassa i 15 anys després està a punt d’inaugurar el seu desè establiment. A Terrassa, té tres establiments situats als barris de Can Palet, Zona Olímpica i Rambla d’Ègara.

S’ha convertit en un referent en el sector de la perruqueria, tant a nivell comercial com amb les seves col·leccions, amb les que ha aconseguit reconeixements com el Premi Fígaro Millor Colecció Masculina, el Premio Despuntan, o finalista al Style Masters Show.

Perruqueria al Carrer Albinyana de Terrassa | G.E:

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa